In het kader van de 70ste verjaardag van de bevrijding van de kampen en van het project van de Trein der 1 000, organiseert Stichting Auschwitz een filantropische avond “Een trein naar de herinnering” in het Théâtre de Liège, met een uitzonderlijk concert van het Trio Maisky & Nathan Braude, op maandag 12 januari 2015 om 20 u.

 

De organisatie “Hand in Hand Concerts” van Mevrouw Martha Argerich steunt dit project en de wereldberoemde muzikant Mischa Maisky stelt al zijn talent te onzer beschikking, samen met zijn dochter Lily Maisky, zijn zoon Sascha Maisky en Nathan Braude, voor een unieke filantropische avond in het Théâtre de Liège.
 
Dit is een gebeuren dat u absoluut niet mag missen! Wacht niet om uw plaatsen te reserveren UITSLUITEND op volgend adres: billetterie@theatredeliege.be
 
Deze filantropische avond ter ondersteuning van 1 000 jongeren uit België en andere Europese landen om hen toe te laten deel te nemen aan de Trein der 1 000, een trein die vanuit Brussel naar Auschwitz rijdt om er de 70ste verjaardag van de bevrijding van de kampen te herdenken.
 
In mei 2015 organiseren Stichting Auschwitz, het IV-NIOOO en het FIR gezamenlijk de tweede editie van de Trein der 1 000. De trein zal een reis afleggen van ongeveer 24 uur alvorens in Polen aan te komen waar de jongeren het museum van Auschwitz en het kamp van Auschwitz-Birkenau zullen bezoeken in bijzijn van de laatste overlevenden.
 

concert-maisky-nl 

 

Onder de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit de Koning

Trio Maisky & Nathan Braude

Met de medewerking van Annie Dutoit

Een uitzonderlijk concert geörganiseerd door “Hand in Hand Concerts”, Vzw Auschwitz in Gedachtenis en Théâtre de Liège

 

Fotogalerij

 

Praktisch:

Théâtre de Liège
Place du Vingt-Août 16
4000 Luik
Maandag 12 januari 2015 om 20 u
Priis: 30€ / 19€ voor -18 jaar
billetterie@theatredeliege.be

 

Met de steun van Martha Argerich.


De Trein der 1 000 is een gezamenlijke organisatie van het IV-NIOOO, van Stichting Auschwitz, van de Vzw Auschwitz in Gedachtenis en van de FIR.