De vzw Auschwitz in Gedachtenis biedt aan jongeren de mogelijkheid om stages te doen in het kader van haar activiteiten, in de overtuiging dat deze ervaring bijzonder nuttig zal zijn in hun opleiding en toekomstige carrière.
 
Deze niet betaalde stages vinden plaats in onze lokalen in Brussel. De stagiairs (of hun instelling of de organisatie die hun verblijf in het buitenland verzorgt) staan zelf in voor hun verplaatsingskosten, verblijfskosten en de vereiste verzekeringen.
 
De stages kunnen plaatsvinden binnen de verschillende onderzoeksdomeinen die ons aanbelangen: Centrum voor Studie en Documentatie (bibliotheek, archieven, onderzoek, enz.), Publicaties (o.a. de vertalingen), Persrelaties / Public relations, ...
 
Naast verrijkende en boeiende kennis en ervaring biedt de vzw Auschwitz in Gedachtenis aan de stagiair een voorbereidende sensibiliseringsvorming, toegespitst op zijn behoeften, zodat hij zijn opdracht optimaal en nuttig kan invullen.
 
Aarzel niet om uw cv op te sturen, als u interesse hebt voor een stage en u zich kunt vinden in deze voorwaarden. Voeg tevens een motivatiebrief toe met overwegingen voor een persoonlijkere aanpak (onderzoek of interessesfeer) die u zou kunnen ontwikkelen.
 
De heer Puttemans geeft u graag bijkomende informatie:
Tel.: +32 (0)2 512 79 98 – Contact per e-mail