Stichting Auschwitz - Stages
Stages
De vzw Auschwitz in Gedachtenis biedt aan jongeren de mogelijkheid om stages te doen in het kader van haar activiteiten, in de overtuiging dat deze ervaring bijzonder nuttig zal zijn in hun opleiding en toekomstige carrière.
 
Deze niet betaalde stages vinden plaats in onze lokalen in Brussel. De stagiairs (of hun instelling of de organisatie die hun verblijf in het buitenland verzorgt) staan zelf in voor hun verplaatsingskosten, verblijfskosten en de vereiste verzekeringen.
 
De stages kunnen plaatsvinden binnen de verschillende onderzoeksdomeinen die ons aanbelangen: Centrum voor Studie en Documentatie (bibliotheek, archieven, onderzoek, enz.), Publicaties (o.a. de vertalingen), Persrelaties / Public relations, ...
 
Naast verrijkende en boeiende kennis en ervaring biedt de vzw Auschwitz in Gedachtenis aan de stagiair een voorbereidende sensibiliseringsvorming, toegespitst op zijn behoeften, zodat hij zijn opdracht optimaal en nuttig kan invullen.
 
Aarzel niet om uw cv op te sturen, als u interesse hebt voor een stage en u zich kunt vinden in deze voorwaarden. Voeg tevens een motivatiebrief toe met overwegingen voor een persoonlijkere aanpak (onderzoek of interessesfeer) die u zou kunnen ontwikkelen.
 
De heer Puttemans geeft u graag bijkomende informatie:
Tel.: +32 (0)2 512 79 98 – Contact per e-mail

Contact

Stichting Auschwitz – vzw Auschwitz in Gedachtenis
Wolstraat 17/Bus 50 – B-1000 Brussel
  +32 (0)2 512 79 98
  info@auschwitz.be
KBO Stichting Auschwitz: 0876787354
KBO Auschwitz in Gedachtenis: 0420667323

Kantoren geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9u30 en 16u30.
Raadpleging ter plaatse enkel op afspraak.

fbytininstagram logo

Lid worden

Wilt u lid worden van de vzw Auschwitz in Gedachtenis, deelnemen aan haar activiteiten of gewoon haar werking ondersteunen, contacteer ons en stort € 40 op rekeningnummer IBAN: BE55 3100 7805 1744 – BIC: BBRUBEBB.
Elke gift van meer dan € 40 geeft recht op een belastingvermindering in België.

Schrijf in

op onze nieuwsbrief in het Nederlands
captcha 
Ik ga akkoord met Privacy beleid
De website van vzw Auschwitz in Gedachtenis en van de Stichting Auschwitz maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken en om bepaalde functies toe te laten. Door de website verder te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.