Actualiteiten - Stichting Auschwitz
Actualiteiten

 

Vzw Auschwitz in Gedachtenis vertoont in 2021-2022 voor de zesde keer een reeks films in de Brusselse Cinema AVENTURE. Dit jaar is het thema ‘Het Verzet’. De tweede film is SOPHIE SCHOLL – DIE LETZTEN TAGE.


Academische Zitting voor de uitreiking van de prijzen van Stichting Auschwitz op woensdag 27 oktober om 18 uur in het Stadhuis van Brussel.


Vzw Auschwitz in Gedachtenis en Stichting Auschwitz stellen het driedaagse evenement ‘REMEMBER 75+’ voor van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november in Les Brigittines te Brussel.
Herdenking van de Shoah en eerbetoon aan de getuigen die van ons zijn heengegaan.


Vzw Auschwitz in Gedachtenis organiseert de pedagogische vormingsdag ‘Het nazivernietigingsproces: een technische invalshoek’ op woensdag 17 november van 8.30 uur tot 17 uur in de lokalen van Stichting Auschwitz te Brussel.

Vzw Auschwitz in Gedachtenis en Stichting Auschwitz organiseren een studiereis naar Auschwitz-Birkenau, van maandag 11 tot en met vrijdag 15 april.

 

Na anderhalf jaar ‘cinemastilte’ is het zover: ‘Verdoken Beelden’, de filmclub van Stichting Auschwitz heeft zes schitterende films uitgekozen rond het thema Verzet om u deze nieuwe editie aan te bieden.

 

Vzw Auschwitz in Gedachtenis vertoont in 2021-2022 voor de zesde keer een reeks films in de Brusselse Cinema AVENTURE. Dit jaar is het thema ‘Het Verzet’. De eerste film is SOBIBOR.

 
De werking van ons Centrum geniet de steun van:logo loterie nl   logo bnb nl       We zijn lid van het BCH  

Contact

Stichting Auschwitz – vzw Auschwitz in Gedachtenis
Wolstraat 17/Bus 50 – B-1000 Brussel
  +32 (0)2 512 79 98
  info@auschwitz.be
Kantoren geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9u30 en 16u00.
Raadpleging ter plaatse enkel op afspraak.
twfbytin

Lid worden

Wilt u lid worden van de vzw Auschwitz in Gedachtenis, deelnemen aan haar activiteiten of gewoon haar werking ondersteunen, contacteer ons en stort € 40 op rekeningnummer IBAN: BE55 3100 7805 1744 – BIC: BBRUBEBB.
Elke gift van meer dan € 40 geeft recht op een belastingvermindering in België.

Schrijf in

op onze nieuwsbrief in het Nederlands
captcha 
Ik ga akkoord met Privacy beleid
De website van vzw Auschwitz in Gedachtenis en van de Stichting Auschwitz maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken en om bepaalde functies toe te laten. Door de website verder te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.