Stichting Auschwitz - Onlinebestelling - Paul De Keulenaer, Vergeten oorlogskinderen
Onlinebestelling: Paul De Keulenaer, Vergeten oorlogskinderen

Ik wens te bestellen:

Paul De Keulenaer, Vergeten oorlogskinderen: Het levensverhaal van de ondergedoken Joodse kinderen Regina en Georges, Brussel, Academic and Scientific Publishers (ASP), Verz. ‘De getuigenissen’, 2012, 277 p. aan de prijs van € 22,50 + portokosten (De portokosten variëren volgens het gewicht en het land van bestemming. Voor bijkomende informatie aarzel niet om contact op te nemen met ons Secretariaat via email.)

 

Mijn gegevens:

refresh

Door 'Valideren' aan te klikken bevestigt u uw bestelling. U zult deze verkrijgen binnen de kortst mogelijke tijd, vergezeld van een overschrijvingsformulier om uw betaling te regelen (onder voorbehoud van aanwezigheid van de bestelde artikels).

 

Contact

Stichting Auschwitz – vzw Auschwitz in Gedachtenis
Wolstraat 17/Bus 50 – B-1000 Brussel
  +32 (0)2 512 79 98
  info@auschwitz.be
Kantoren geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9u30 en 16u00.
Raadpleging ter plaatse enkel op afspraak.
twfbytin

Lid worden

Wilt u lid worden van de vzw Auschwitz in Gedachtenis, deelnemen aan haar activiteiten of gewoon haar werking ondersteunen, contacteer ons en stort € 40 op rekeningnummer IBAN: BE55 3100 7805 1744 – BIC: BBRUBEBB.
Elke gift van meer dan € 40 geeft recht op een belastingvermindering in België.

Schrijf in

op onze nieuwsbrief in het Nederlands
captcha 
Ik ga akkoord met Privacy beleid
De website van vzw Auschwitz in Gedachtenis en van de Stichting Auschwitz maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken en om bepaalde functies toe te laten. Door de website verder te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.