Stichting Auschwitz - Onlinebestelling - Verzameling Tussen geschiedenis en gedachtenis - La zone grise
Onlinebestelling:
La zone grise : Entre accommodement et collaboration
Ik wens te bestellen

exempla(a)r(en) van Philippe Mesnard, Yannis Thanassekos (red.), La zone grise : Entre accommodement et collaboration [De grijze zone: Tussen minnelijke schikking en collaboratie], Parijs, Kimé, 2010, 255 p. (Entre histoire et mémoire; nr. 1) aan de prijs van € 25,00 + portokosten (De portokosten variëren volgens het gewicht en het land van bestemming. Voor bijkomende informatie aarzel niet om contact op te nemen met ons Secretariaat via email.)

 

Mijn gegevens:

refresh
Door 'Valideren' aan te klikken bevestigt u uw bestelling. U zult deze verkrijgen binnen de kortst mogelijke tijd, na betaling van het totaalbedrag (inclusief verzendkosten), dat wij u per e-mail zullen toesturen (onder voorbehoud van aanwezigheid van de bestelde artikels).
 
 

Contact

Stichting Auschwitz – vzw Auschwitz in Gedachtenis
Wolstraat 17/Bus 50 – B-1000 Brussel
  +32 (0)2 512 79 98
  info@auschwitz.be
KBO Stichting Auschwitz: 0876787354
KBO Auschwitz in Gedachtenis: 0420667323

Kantoren geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9u30 en 16u30.
Raadpleging ter plaatse enkel op afspraak.

twfbytininstagram logo

Lid worden

Wilt u lid worden van de vzw Auschwitz in Gedachtenis, deelnemen aan haar activiteiten of gewoon haar werking ondersteunen, contacteer ons en stort € 40 op rekeningnummer IBAN: BE55 3100 7805 1744 – BIC: BBRUBEBB.
Elke gift van meer dan € 40 geeft recht op een belastingvermindering in België.

Schrijf in

op onze nieuwsbrief in het Nederlands
captcha 
Ik ga akkoord met Privacy beleid
De website van vzw Auschwitz in Gedachtenis en van de Stichting Auschwitz maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken en om bepaalde functies toe te laten. Door de website verder te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.